Технологии строительства и деревообработки.

Став до ладу другий завод компанії Rannila в Україні

26 червня 2001 року відбулась урочиста церемонія відкриття заводу Rannila з виробництва металочерепиці та комплектуючих в Дніпропетровську

Рудавський О. Став до ладу другий завод компанії Rannila в Україні // Будмайстер. 2001. №15. C.2


Завод з виробництва металочерепиці став другим заводом в Україні, який належить компанії Rannila - одному з найвідоміших у світі виробників металевих конструкцій для облаштування покрівель та облицювання фасадів будинків. Будівництво заводу здійснено завдяки інвестиціям фінської компанії Rannila Steel та дочірньої української компанії "Ранніла Київ". Розвиток виробничої бази в регіонах є важливою складовою частиною стратегії Rannila. Таким чином компанія наближається до споживачів та посилює свої позиції на ринку. Завдяки цілеспрямованому менеджменту, а також абсолютній орієнтації на клієнта ім'я та марка Rannila стали синонімами успіху і надійності. Сьогодні Rannila має представництва в 12 країнах, а підприємства з виробництва сталевих конструкцій у 8 країнах світу.

Ідея створення заводу з виробництва металочерепиці та комплектуючих в Дніпропетровську виникла у лютому 2001 року на засіданні ради директорів компанії. Необхідність відкриття заводу саме в цьому регіоні визначається тим, що Дніпропетровськ е наступним після Києва діловим, адміністративним та промисловим центром України. Крім того, конструкції, які виробляє Rannila, завдяки своїй довговічності, надійності, а також адекватності ціни та якості, користуються у споживачів неабияким попитом. І це незважаючи на наявність в цьому регіоні декількох конкуруючих фірм, які пропонують споживачам подібну продукцію.

Новий завод розмістився на території одного з цехів Дніпропетровського заводу сантехнічних виробів. Його реконструкція здійснювалась з березня по травень 2001 року. Загальна сума інвестицій на реконструкцію становить 1,5-2 млн. гривень. Площа заводу - 2000 кв.м, на яких будуть функціонувати виробничий цех, склад і адміністративна частина. Потужність нового заводу - 5-7 метрів металочерепиці за хвилину. Відкриття нового заводу забезпечило створення 20 робочих місць. Також для роботи з клієнтами сформовано декілька відділів: продажу, проектного продажу, логістики, інформаційних технологій, виробничий, бухгалтерія.

Урочиста церемонія відкриття відбулася безпосередньо на заводі. В її рамках була проведена прес-конференція, в якій взяли участь старший віце-президент Rautaruukki, директор будівельного дивізіону Марк Колйонен, виконавчий директор ЗАТ "Ранніла Київ" Ірина Савілова, керуючий директор "Ранніла Профіл", віце-президент по Балтійському регіону Тармо Калласт, керівник Дніпропетровського департаменту Rannila Сергій Продан. Закінчилась церемонія відкриття заводу святковим фуршетом в ресторані "Поплавок". На закінчення гостей чекав яскравий фейерверк.


Другие разделы

© 2003-2024 www.derevodom.com